Πολιτική Επιστροφών

Η εταιρεία ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ εγγυάται την ικανοποίησή σας από την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή κατασκευαστικό ελάττωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@streetgrit.gr εντός 4 ημερών από την παραλαβή του.

Παρακαλούμε πολύ να γίνει κατανοητό ότι η εταιρεία ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ή να ακυρώσει παραγγελίες, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται (δηλαδή, προϊόν με φθορές κατά την άφιξη, ή με κατασκευαστικό ελάττωμα).

Υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν μικρές διαφορές σε διαφορετικές εκτυπώσεις των προϊόντων, αλλά περιορίζονται σε ελάχιστες διακυμάνσεις στην πιστότητα χρωμάτων (1%-10%).

Η προσπάθεια βελτίωσης αυτής της ελάχιστης απόκλισης είναι συνεχής, έχοντας διαρκή στόχο την κατασκευή προϊόντων των υψηλότερων προδιαγραφών εκτύπωσης.

Η ελάχιστη απόκλιση στην ποιότητα της εκτύπωσης (1%-10%) είναι αποδεκτό όριο και σύνηθες φαινόμενο στο επαγγελματικό χώρο των εκτυπώσεων, και δεν υπολογίζεται ως κατασκευαστικό ελάττωμα, που προϋποθέτει επανεκτύπωση του προϊόντος.

Δημιουργία & Παραγγελία Προϊόντων

Το προϊόν που σχεδιάζετε και παραγγέλνετε στην εταιρεία ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ είναι ολοκληρωτικά όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Η εταιρεία ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ σε καμία περίπτωση δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο φωτογραφιών και κειμένων καθώς και στη διάταξη που το έχετε δημιουργήσει, με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας ευθύνη o έλεγχος του προϊόντος σας πριν την παραγγελία, και η διόρθωση των παρακάτω:

 • Ορθογραφικά, γραμματικά ή συντακτικά λάθη στα κειμενά σας
  • Εικόνες χαμηλής ανάλυσης που μπορεί να εμφανίζονται θολές στην εκτύπωση
  • Σκοτεινές εικόνες που εμφανίζονται σκούρες στην οθόνη σας
  • Το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα έχει χρωματικές και τονικές αποκλήσεις σε σχέση με την προεπισκόπηση που βλέπετε στην οθόνη σας.Ο μόνος τρόπος για να μπορείτε να βλέπετε στην οθόνη σε προεπισκόπηση το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι η χρήση ICC profile . εταιρεία ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ δεν επεμβαίνει στις εικόνες σας γιατί είναι αδύνατο να γνωρίζει την εικόνα που βλέπεται εσείς στην οθόνη σας.)
  • Θέματα σχεδιασμού, το μέγεθος, την οργάνωση, το ύφος, τα χρώματα, και τη διάταξη των σελίδων σας
  • Οποιαδήποτε άλλη δημιουργική επιλογή που κάνατε.

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι: Χατζηγιάννης Ιωάννης, Αμύντα 2, Έδεσσα, ΤΚ 58200, Τηλ.23810 25761

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεκτές αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων δε γίνονται δεκτές στην περίπτωση που το προϊόν είναι εξατομικευμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Για παράδειγμα μια κούπα με φωτογραφία, ή  μια μπλούζα με φωτογραφία ή οποιοδήποτε αντικείμενο που φέρει την «υπογραφή» του πελάτη. Δεκτές αλλαγές και επιστροφές γίνονται μόνο σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης όπως σφραγίδες αυτοκατασκευαζόμενες, σφραγίδες αριθμών, ρόυχα χωρίς στάμπα κτλ.

Add to cart